Av. Catalunya 34, 43785 Bot (Tarragona)
+34 977 428 240
info@canjosep.com
Truca i Reserva: +34 977 428 240
Servei de bicicletes
Inici > Servei de bicicletes
Lloguer de bicicletes i excursions per la via verda de la Terra Alta.

La Via Verda de la Terra Alta té al poble de Bot “LA PORTA DE LA VIA VERDA”. L’estació del ferrocarril de Bot de l’antiga via de la Val de Zafán té en aquest punt el centre neuràlgic, equidistant a tota la línia del ferrocarril, a tocar del poble i amb tots els serveis com cap altra estació. Un poble a tocar de la via verda.

Hotel Can Josep, amb l’ànim de donar el màxim servei als nostres clients, coopera d’una manera activa amb l’empresa Serveis Turístics Bot per oferir el servei de lloguer de diferents tipus de bicicletes.

Bicicletes de passeig, BTT, bicicletes per a infants, carrets per nens amb enganxament i bicicletes amb cadireta. A totes les bicicletes incloem el casc i el cadenat.

També transportem els ciclistes i les bicicletes allà on ens ho demanin per començar la via verda i els anem a recollir on ens indiquin. A més, els retornem al punt de sortida des d’allí d’on ens truquin.

En fi, serveis turístics a la via verda. Truqui’ns i li recomanarem l’itinerari més adient a les seves preferències i tenint en compte a tot el grup.

Per més informació i reserves ens podeu trucar al 977 428 240
info@turismebot.com / www.turismebot.com