Av. Catalunya 34, 43785 Bot (Tarragona)
+34 977 428 240
info@canjosep.com
Llama y Reserva: +34 977 428 240
Jornades Gastronòmiques del Corder, assaboriu la Terra Alta.
Menú jornades gastronòmiques
Jornades Gastronòmiques del Corder, assaboriu la Terra Alta.

Ja tornen a ser aquí les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, una iniciativa engegada ara fa sis anys pel Consell Comarcal de la Terra Alta, l’Associació d’Hostaleria de la comarca i les denominacions d’origen del vi i l’oli de la Terra Alta, i a la qual s’afegeix enguany el Grup de Sanejament Ramader d’Oví i Cabrum de la Terra Alta.

menu

Les Jornades del Corder són una cita esperada a tota la comarca, com les festes del vi i de l’oli, de la mel, del porc, del mostillo, de l’aiguardent. Tot aquest conglomerat d’esdeveniments, certàmens, festes i fires posen de relleu la gran qualitat dels productes agroalimentaris de la comarca de la Terra Alta.

Aquesta sexta edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder continua, com el primer dia, perseguint l’objectiu de promocionar la carn de corder produïda pels nostres ramaders, comercialitzada pels nostres carnissers i elaborada pels nostres cuiners. Però no només això, amb l’excusa d’un corder de primera qualitat, El Restaurant Can Josep posa a l’abast del gran públic tot el potencial de la nostra cuina. Tot plegat forneix un menú saborós i atractiu, que de ben segur que farà les delícies dels gourmets i els amants de la bona taula.

Comments are closed.

  • No hay categorías