Av. Catalunya 34, 43785 Bot (Tarragona)
+34 977 428 240
info@canjosep.com
Call and Book: +34 977 428 240
Can Josep obté el certificat d’excel·lència de Tripadvisor 2014
Certificat d'excel·lència
Can Josep obté el certificat d’excel·lència de Tripadvisor 2014

En reconeixement per la seva excel·lència com a Hotel, segons les opinions que escriuen els usuaris a la pàgina web de viatges més gran del món

Bot, Tarragona, 20 maig 2014

Can Josep ha rebut un Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor ®. El guardó, que premia l’excel·lència en hospitalitat, només es concedeix als negocis que reben contínuament opinions excepcionals de viatgers a TripAdvisor i pot optar a ell qualsevol negoci del món que reuneixi els requisits necessaris. Els establiments que han obtingut el Certificat d’Excel·lència es troben per tot el món, i se situen entre els primers llocs dels negocis anunciats a la pàgina web.

Tripadvisor

En seleccionar els guanyadors del Certificat d’Excel·lència, TripAdvisor utilitza per determinar els premiats un algorisme exclusiu que té en compte la puntuació de les opinions. Els negocis han de mantenir una puntuació global de bombolles de TripAdvisor d’almenys quatre de cinc, un volum i una actualització recent de les opinions. Entre d’altres criteris addicionals, també es valora l’índex de popularitat i la permanència en el lloc web.

“Guanyar el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor és un autèntic orgull per tot l’equip de Can Josep i ens agradaria agrair a tots els nostres clients que es van prendre el seu temps per escriure una valoració a TripAdvisor. No hi ha major segell d’aprovació de rebre el reconeixement dels nostres clients. Amb el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor, basat en les opinions dels clients, el guardó és un notable vot de confiança per al nostre negoci i per al nostre compromís continu amb l’excel·lència“.
Josep Montoya, propietari de l’Hotel Can Josep

“A TripAdvisor li complau guardonar als negocis que destaquen per la seva excel·lència de manera constant” va afirmar Marc Charron, president de TripAdvisor for Business. “El certificat d’Excel·lència es concedeix als establiments de tot el món que aconsegueixen els millors resultats, un merescut reconeixement pels comentaris dels que més els importen: els seus clients. Des d’Austràlia fins Zimbabwe, volem felicitar els negocis que destaquen per la seva excel·lent hospitalitat per oferir als viatgers de TripAdvisor una excel·lent experiència com a clients “.

Comments are closed.

  • No categories