Av. Catalunya 34, 43785 Bot (Tarragona)
+34 977 428 240
info@canjosep.com
Truca i Reserva: +34 977 428 240
Can Josep participa en un maridatge de plats de la terra i vins del celler Sant Josep de Bot
Mostra de plats
Can Josep participa en un maridatge de plats de la terra i vins del celler Sant Josep de Bot

El restaurant Can Josep de Bot completarà la proposta enoturística que ofereix el celler Sant Josep Vins per donar a conèixer l’entorn natural de la vila, les vinyes i els vins propis. La visita pot cloure, opcionalment, amb un àpat preparat pel xef Josep Montoya que permetrà als visitants gaudir dels productes de la terra i de l’assortiment de vins del celler.

A partir del maig de 2014, el restaurant Can Josep se sumarà a la proposta enoturística que el celler Sant Josep de Bot ofereix als seus visitants per donar a conèixer l’entorn natural de la zona i la seva oferta vitivinícola.

La visita, d’una durada aproximada de 90 minuts, inclou, si l’oratge ho permet, un itinerari per l’entorn natural de Bot i les vinyes de la propietat. Tot seguit, ja al celler, es realitza un tast comentat de vins que pot variar de tres a cinc, depenent de la modalitat escollida pels visitants, amb un cost de 7 o 10 euros, respectivament. En acabar, aquests reben un val de 5 o 10 euros, segons la proposta triada, que podran bescanviar comprant vins a l’Agrobotiga.

Com a novetat, la visita pot cloure amb un àpat al restaurant Can Josep de Bot. Els comensals, que hauran de ser un mínim de quatre, tindran l’ocasió de gaudir de cinc plats (incloses les postres), preparats pel xef Josep Montoya, que s’acompanyen amb la degustació de cinc vins DO “Terra Alta”. La proposta es compon de receptes elaborades amb productes de terrer, que en la seva quotidianitat guarden el que és més preuat: l’autèntic sabor de sempre. No obstant això, els plats poden variar depenent de la temporada de l’any i de la disponibilitat dels productes en el mercat. De fet, Can Josep treballa amb productes Km.0 per impulsar i estimular l’obtenció de les matèries primeres a través d’una xarxa propera d’agricultors i ramaders de l’horta de Bot, situada a la vall del riu Canaleta.

Menú degustació SANT JOSEP VINS

Xef: Josep Montoya (Hotel—Restaurant Can Josep)
Vins: Agrícola Sant Josep

Pernil DOP “Jamón de Teruel” i pernil ibèric
amb Llàgrimes de Tardor blanc 2010

Suquet de peix de roca amb punxada de llagostí, carxofa i seitó
amb Clot d’Encís blanc de negres 2013

Clotxeta d’ou de guatlla amb crocant de llonganissa
amb Clot d’Encís rosat 2013

Parmentier de patata amb galta de porc i cruixent de blat de moro
amb Llàgrimes de Tardor negre criança 2008 i Llàgrimes de Tardor negre Reserva 2007

Maduixes amb codonyat de vi ranci Clot d’Encís i ametlles molles torrades amb closca
amb mistela de Llàgrimes de Tardor mistela blanca 2011

Aigua mineral, cafés.

mosaic2

Una petita mostra d’alguns dels plats cuinats pel Xef del restaurant Can Josep Maridatge de vins del celler Sant Josep Vins amb peixet de la costa. Cloxeta d’ou de guatlla amb crocant de llonganissa. Parmantier de patata amb galta de porc i cruixent de blat de moro. Suquet de peix de roca amb punxada de llagostí, carxofa i seitó.

És imprescindible sol·licitar i formalitzar una reserva prèvia al celler, trucant al telèfon 977 428 043 (Iolanda o Lupe) o escrivint un correu a agrobotiga@santjosepwines.com. Cal indicar la data i hora en què es vol fer la visita, el nombre de visitants del grup, la modalitat i les opcions que es desitja incloure. Un cop feta la reserva, us en confirmaran la disponibilitat.

Comments are closed.